Om korpset

Bak enhver musikant

... står gode støttespillere!

Organisering av aktiviteter for barn og unge vil alltid kreve både tid og penger. Slik er det også med korps.

Helt siden etableringen av korpset har ivrige foreldre sørget for en god tilrettelegging av korpsets virksomhet.
Foreldre gjør en innsats både ved å bistå musikantene på øvelser og turer, ved å forvalte instrumenter og uniformer, ved å gjennomføre forskjellige arrangementer – og ved å sørge for at korpset får en tilstrekkelig økonomi gjennom inntektsbringende tiltak.

Når det gjelder foreldres innsats i korpsvirksomheten vil vi også gjerne peke på at at dette også er et sosialt miljø for foreldre. Mange har knyttet vennskap som varer langt utover barnas tid i korpset. Som tilhører på konserter, selger på loppemarked og sjauing av instrumenter blir man sammensveiset. Ikke minst gjelder dette de som er så priviligerte at de får være med korpset på tur!