Rekrutteringskveld 23.09.2020

Lindebergskolenes musikkorps

20.09.2020

Drømmer du om å lære å spille et instrument sammen med andre?
Lindebergskolenes musikkorps søker nye musikanter!

Alle barn fra 3. klasse og eldre er hjertelig velkomne til rekrutteringskveld på Lindeberg skole onsdag 23. september 2020 kl 18.00, hvor du kan få prøve ulike instrumenter.

Av hensyn til  smittevern kan man prøve max. to instrumenter. Instrumentene blir desinfisert mellom hver prøving. Dersom ditt barn vet hvilket instrument det ønsker å spille, send gjerne en e-post til dirigent Anne Marit: am.aaserud@gmail.com

Hvis du ikke har anledning til å komme denne dagen eller har spørsmål vedrørende korpset, kan du ta kontakt med dirigenten.

Undervisningstilbud
Vi øver på Lindeberg skole, med kort avstand til Lindeberg T-banestasjon, og har musikanter fra flere skoler i områdene rundt.

Korpset har fellesøvelser hver onsdag, der rekruttene starter klokken 17.00 og hovedkorpset klokken 18.00.

Alle musikantene får tilbud om en-til-en undervisning med dyktige instruktører.
En-til-en undervisningen foregår i tidsrommet kl. 15.00-20.30 tirsdag, onsdag eller torsdag (hvilket instrument man velger avgjør øvelsesdag).

Aktiviteter
Korpset har konserter både høst og vår. I tillegg deltar korpset i distriktsmesterskap på våren. Vi har huskonsert før jul og til sommeren, der hver enkelt musikant spiller alene eller sammen i gruppe.

Det å være i korps er mer enn bare musikk - korpset har sosiale arrangementer som slalåmtur til Hafjell og sommertur. Dette er et godt og trygt sted å bli kjent og få gode nye venner.

Semesteravgift: kr. 1 800 pr semester.
NB! Bydel Alna gir tilskudd til fritidsaktiviteter for barn.

Vi ønsker deg velkommen til oss og gleder oss til at du blir en del av Lindebergskolenes musikkorps.