Kretsstevne på Sinsen skole 2. juni 2013

01.06.2013

Lindebergskolenes musikkorps skal delta på kretsstevne på Sinsen skole 2. juni! Det blir innmarsj, konsert, avspilling av fellesnummer og selvfølgelig utdeling av medalje til alle musikanter (rekrutter og hovedkorps) som deltar.

Korpset har avmarsj fra Frydenbergveien 48 v/Frydenberg skole.

Oppmøte: Lindeberg T-bane kl. 11.15. Vi har tenkt å reise kollektivt og tar T-banen kl. 11.26 fra Lindeberg senter.

Se ellers vedlagte program.

Foreldre og søsken oppfordres til å delta denne dagen! Kretsstevner er trivelige arrangementer hvor vi treffer andre korps fra hele byen! Det blir salg av kaffe, kaker, pølser, is etc.

Stevnet avsluttes ca. kl. 16.00-16.30. NB: Foreldrene har selv ansvar for at musikantene blir hentet!

Ved spørsmål ta kontakt med Håkon Sørhus på mob. 92619629. Han skal også ha beskjed hvis noen ikke kan delta.

Velkommen til en hyggelig musikkdag!

Get Adobe Reader

Read file