Påmelding til seminarer og Oslomesterskap

13.01.2013
Vel møtt til nytt og spennende korps år!

I år har vi planlagt å være med i Oslomesterskapet, og i den forbindelse vil vi også gjennomføre seminarer. Alle er avhengig av hverandre for å oppleve spilleglede og gode resultater. Derfor er det viktig at barna prioriterer å delta på fellesøvelser, konserter og seminarer!

Vi ønsker allerede nå få en tilbakemelding om hvem som kan delta.

Under ligger det et påmeldingskjema som alle musikanter må fylle ut og sende til alise303@hotmail.com så raskt som mulig.

For å kunne gjennomføre arrangementene trenger vi hjelp av dere foreldre. Har du mulighet til å hjelpe til, så kryss av i skjema.

Du har også mulighet til å levere påmeldingsskjema på øvelsen på onsdager, men senest onsdag den 23. januar til en korpsleder. Det er viktig at alle svarer, så vi ser at alle har fått informasjon.

Get Adobe Reader

Read file