Kretsstevne på Sinsen skole 3. juni 2012 + ekstraøvelse

31.05.2012

Lindebergskolenes musikkorps skal delta på kretsstevne på Sinsen skole 3. juni! Det blir innmarsj, konsert, avspilling av fellesnummer og selvfølgelig utdeling av medalje til alle rekrutter og musikanter som deltar.

Korpset har avmarsj innerst i Ribstonveien, se kart og beskrivelse fra arrangøren (vedlegg: Marsjrute med oppmøteplasser), kl. 12.00.

Vi har tenkt å reise kollektivt og tar T-banen kl. 11.16 fra Lindeberg senter. Se ellers vedlagte program.

Foreldre og søsken oppfordres til å delta denne dagen! Kretsstevner er trivelige arrangementer hvor vi treffer andre korps fra hele byen! Det blir salg av kaffe, kaker, pølser, is etc. OBS: Ha med kontanter, det finnes ikke bankterminal der. Stevnet avsluttes ca. kl. 16.30. Barna må hentes på Sinsen skole på dette tidspunktet.

Ved spørsmål ta kontakt med Håkon Sørhus på mob. 92619629. Han skal også ha beskjed hvis du ikke kan delta.

Velkommen til en hyggelig musikkdag!

NB:
På hjemmesidene til Sinsen musikkorps finner du MER INFO.

Husk også:
For alle dere som skal være med på NM i marsjering og sommertur til Danmark blir det ekstraøvelse i marsjering og spilling:

- Lørdag 2. juni kl. 16.00-20.00 på Jeriko skole og
- Søndag 3. juni etter vi har vært på musikkstevne ca. kl. 16.00-kl. 20.00 på Jeriko skole.

Get Adobe Reader

Read file