Velkommen til rekrutteringskveld 19. september 2017!

17.09.2017

Har du lyst til å spille i korps?
Tirsdag 19. september kl. 18.00 kan du komme til torvet på Lindeberg skole for å prøve instrumenter og melde seg inn i korpset vårt! Korps er morsomt, lærerikt, sosialt og passer for alle! Barn og unge (m/foresatte) fra 3. klasse og oppover fra skoler i nærområdet er hjertelig velkommen!

Hva gjør vi når vi er med i korpset?

• Vi møtes hver onsdag, øver og spiller sammen. (Hovedkorpset fra kl. 18.00 til 20.30. Rekruttene etter hvert på onsdager mellom kl. 18.00 og 19.00.)
  • Vi har enkeltundervisning med musikklærer ½ time en gang i uka.
  • Vi spiller huskonserter for foreldre og venner.
  • Vi har helgeseminar hver høst og vår. Da spiller vi og gjør noe hyggelig sammen etterpå.
  • Vi drar på sosial tur til Hafjell en vinterhelg.
  • Om våren marsjerer vi i nærområdet, vi spiller i 16. mai-tog for skoler og barnehager på Lindeberg, vi spiller i 17. mai-toget i byen og vi er med på musikkstevne.
  • Om sommeren reiser vi på korpstur. Vi spiller og gjør mye spennende sammen med andre korps.
  • Før jul sprer vi musikkglede i nærområdet på julegrantenninger og med konserter.

Kanskje det er noe mer du lurer på?

• Man trenger ikke å kunne noter før man starter. Noteundervisning får du i korpset av lærer. Når du har lært noter, blir du med og øver sammen med de andre musikantene. Først sammen med rekruttene og så inn i hovedkorpset.
  • Det er ikke nødvendig å kunne spille et instrument fra før, i korpset vil man få opplæring i det instrumentet man får tildelt.
  • Det er mulig å komme med ønske om hvilket instrument man vil spille, og vi vil forsøke så godt vi kan å tilpasse det slik at alle blir fornøyde.
  • Hvem kan begynne i Lindebergskolenes musikkorps? Alle barn og unge fra 3. trinn og oppover som går på skoler i nærområdet (for det meste Lindeberg, Jeriko, Lutvann og Skjønhaug skoler).
  • Foreldreaktivitet: Korpset får inn inntekter ved å arrangere loppemarked 1 – 2 ganger i året, da må foreldrene trå til. Korpset har ansvar for kaféen på Nordre Lindeberg gård en gang i måneden, hver korpsfamilie bidrar på 2 kafévakter i året. Korpsforeldre deler på å hjelpe til på øvinger og turer.
  • Dersom du ønsker mer informasjon, så ta kontakt med korpsets leder Jarle Slåen på telefon 916 54532 eller musikalsk leder Anne Marit Aaserud 95260678.
  • Tirsdag 19.9.2017 kl. 18.00 kan du melde deg inn Lindebergskolenes musikkorps. Du må da ha med en foresatt/voksen for å få utlevert instrument/melde deg inn i korpset. Vi holder til på torvet på Lindeberg skole, bruk hovedinngangen.

Håper vi sees! Vi vil veldig gjerne ha deg med i korpsgjengen!